Kom gezellig langs met je mams!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de online versie

Jouw openstaande waardecheque: €

Brightening up 

Met heel veel kleurrijke tinten en de mooiste natuurlijke kleuren brengt de nieuwe collectie van Freequent je linea recta in zomerstemming. Combineer een wit luchtig blouseje met een denim rok of comfy pantalon of ga voor een gekleurde jumpsuit of een kleurrijk pak! 

Bekijk de collectie
Bekijk de collectie

Onze winkel in Nistelrode is vandaag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Verras je moeder en kom gezellig samen shoppen! Bij je aankoop krijg je een mooie pioenroos cadeau.


Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) ben je van harte welkom in onze winkel. We zijn dan geopend van 12.00-17.00 uur. 

Bekijk cadeauselectie

Combineer met jeans
Want die heb je nóóit genoeg. In de nieuwe collectie van COJ vind je ze weer in alle soorten en maten, van skinny tot wide leg en roze tot wit. 

Bekijk de collectie

Passen de merken in deze e-mail bij jouw kledingstijl?